Εγκαινιάστηκε το ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου

Στην πλήρη κάλυψη τoυ Δήμου Πάργας με ασθενοφόρο όλο το 24ωρο και κατ’ επέκταση στην ενίσχυση της ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών της συμβάλλει η αυτόνομη λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Το πρωί της Παρασκευής (1/6) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου παρουσία του Γενικού Γραμματέα του  Υπουργείου Υγείας, Γιώργου Γιαννόπουλου.

«Η προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας και του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ  έφερε επιτέλους  καρπούς. Χωρίς τη στήριξη βέβαια και της τοπικής κοινωνίας και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα» τόνισε ο Γ.Γ. Υγείας Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο βουλευτής Ν. Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας υπογράμμισε «Η ανάγκη δημιουργίας του σταθμού Μεσοποτάμου ήταν επιτακτική και μετά από δεκαετίες διεκδικήσεων έγινε πραγματικότητα. Νομίζω ότι οι πολίτες του Δήμου Πάργας πρέπει να είναι ευτυχισμένοι αυτή τη στιγμή, γιατί ο σταθμός Μεσοποτάμου υλοποιήθηκε μέσα σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες για τη χώρα και όχι στην εποχή των ΄΄παχιών αγελάδων΄΄».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Ν. Πρεβέζης της Ν.Δ. Στέργιος Γιαννάκης τόνισε «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μετά από χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων της περιοχής  και κινδύνων στη Δημόσια Υγεία, θα εξασφαλισθεί η άμεση επέμβαση των διασωστών σε ολόκληρη την παραλιακή ζώνη, μέχρι την Πάργα. Θα υπάρξει ουσιαστική λύση στα θέματα Υγείας, αλλά και στα τροχαία που συμβαίνουν στην περιοχή»

 

Tags: