Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κρανάς, πρώην Δήμαρχος Παμβώτιδος Ιωάννινων

Έφυγε από τη ζωή σήμερα μετά από διετή μάχη με την επάρατη νόσο ο πρώην Δήμαρχος του πρ. Δήμου Παμβώτιδος Ιωαννίνων, Γιώργος Κρανάς.

Ο εκλιπών είχε μακρόχρονη παρουσία στα κοινά και γενικά στη δημόσια σφαίρα του τόπου, ως αυτοδιοικητικό και πολιτικό στέλεχος καθώς επίσης και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο αντικείμενο της οικονομικής επιστήμης. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε παρεμβάσεις και ραδιοφωνικές & τηλεοπτικές εκπομπές για οικονομικά θέματα, ενώ είχε συγγράψει και εκδώσει βιβλίο σχετικό με τον Δήμος Πανβώτιδος.

Η κηδεία του Γιώργου Κρανά θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι στο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στο χωριό του, Κουτσελιό Ιωαννίνων.

Ο εκλιπών υπήρξε μέλος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Ήπειρος Ανατροπής, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Η Περιφερειακή παράταξη “Ήπειρος Ανατροπής” εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του μέλους της Γιώργου Κρανά. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες του τόπου μας, συνέβαλε σημαντικά στη διαμόρφωση θέσεων, προτάσεων και παρεμβάσεων της παράταξής μας. Ο Γιώργος Κρανάς ξεχώριζε για το ήθος, την ειλικρίνεια, την εργατικότητά και τη διάθεσή του να προσφέρει στον τόπο του. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

 

Tags: