Διψήφιος αριθμός ομάδων που προεγγράφτηκαν ήδη για το Basket Nights 9

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των ομάδων στις προεγγραφές καθώς έχει προχωρήσει σε εγγραφή ήδη διψήφιος αριθμός ομάδων. Η προσφορά στα Ιωάννινα για το Basket Nights 9 με το συμβολικό ποσό 5 € το μήνα ανά αθλητή προεκτείνεται πλέον όχι μόνο για τις 5 πρώτες ομάδες που εγγράφηκαν ήδη αλλά για όσες ομάδες ολοκληρώσουν την εγγραφή ως την Κυριακή 20/12.

Έχοντας ήδη διψήφιο αριθμό ομάδων ένα μήνα πριν το πρωτάθλημα του Basket Nights 9, στόχος είναι να φτάσουμε ρεκόρ προηγούμενων διοργανώσεων.

Επίσης ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι στις ομάδες που έχουν κάνει εγγραφή είναι και εν ενεργεία αθλητές.

Για να ισχύσει η προσφορά πρέπει η ομάδα να έχει καταθέσει την αίτηση υπογεγραμμένη και το κόστος συμμετοχής από τουλάχιστον 3 αθλητές της ομάδας.

Από Δευτέρα 21/12 ἑως και Δευτέρα 28/12 η προσφορά για τις προεγγραφές θα είναι 7,5 € το μήνα ανά αθλητή, ενώ μετά την περίοδο των προεγγραφών το ποσό θα είναι 10 € το μήνα ανά αθλητή.

Για εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6937.163555 ή στο dimitris@ianthos.org ενώ την αίτηση εγγραφής μπορείτε να τη βρείτε εδώ: http://www.mediafire.com/view/54ug2pfrox80230/BN9_AITHSH.pdf

 

Tags:

, , , , , ,