Διαμαρτυρία κατοίκων οδού Πανεπιστημίου

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή και σχετικό φωτογραφικό υλικό από αναγνώστες, τα οποία δημοσιεύουμε ώστε να έρθει σε γνώση των αρμοδίων:

«« Είμαστε μια ομάδα κατοίκων της οδού Πανεπιστημίου και των κάθετων σε αυτή οδών. Με την σημερινή μας επιστολή και το φωτογραφικό υλικό που σας στέλνουμε θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για το λόγο ότι ο δήμος και όλες οι αρχές της πόλης μας αντιμετωπίζουν σαν πολιτες β’ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, εδώ και πάρα πολλούς μήνες υπάρχει κάποια διαρροή πολύ μεγάλης ποσότητας νερού το οποίο φαίνεται ότι αναβλύζει από ένα φρεάτιο σε εξωτερικό χώρο καταστήματος και ακολούθως επειδή στην περιοχή μας σχεδόν δεν υπάρχει αποχετευτικό ομβρίων υδάτων, πλημμυρίζει ο κεντρικό δρόμος σε μήκος τουλάχιστον 100 μέτρων. Επειδή αυτό συμβαίνει για μήνες αρχίζει πλέον και καταστρέφεται το οδόστρωμα.

Ο δρόμος αυτός είναι γνωστό σε όλους ότι είναι ο πλέον επικίνδυνος στην πόλη και έχουν γίνει πολλές φορές τροχαία ατυχήματα, ακόμα και θανατηφόρα. Επίσης, η συγκέντρωση όλου αυτού του νερού εκτός από την επικινδυνότητα για τους χιλιάδες διερχόμενους, εγκυμονεί και σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας από έντομα, κουνούπια κλπ που συγκεντρώνονται εκεί. Σημειώνουμε ότι το νερό περνάει και κάτω από κάδους σκουπιδιών όπως θα δειτε στις φωτογραφίες.

Επειδή το κατάστημα που βρίσκεται πλησίον το χρησιμοποιούν αλλοδαποί (κινέζοι) ενοικιαστές και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μαζί τους για να καταλάβουμε αν είναι κάποιος αγωγός του δήμου ή δικό τους σύστημα, ελπίζουμε να λάβουμε μια απάντηση από το δήμο ή τη ΔΕΥΑΙ ή να έρθουν αρμόδιοι εδώ να κάνουν αυτοψία.

Πολύ φοβόμαστε όμως ότι και στο δήμο μιλούν και αυτοί κινέζικα όταν πρόκειται για κατοίκους εκτός πλατείας.

Σας στέλνουμε και φωτογραφικό υλικό για να δείτε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι υπαίτιος ο δήμος ή ιδιώτης. Αλλά τουλάχιστον να πάρουμε μια απάντηση. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και ελπίζουμε να απαντήσουν τουλάχιστον σε εσάς, γιατί εμέις δεν μπορέσαμε να πάρουμε απάντηση. »»

Φωτογραφίες

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Tags:

, , , ,