Απίστευτο! Μετέφερε τη νεκρή μητέρα της με ταξί από τη Φωκίδα στην Αρκαδία επειδή ήταν φθηνότερο!

Στο πίσω κάθισμα ενός ταξί, τυλιγμένη με ένα σεντόνι, επέλεξε να μεταφέρει τη σορό μιας ηλικιωμένης γυναίκας η κόρη της, με σκοπό να τη μεταφέρει από χωριό της Φωκίδας σε κωμόπολη του νομού Αρκαδίας, ούτως ώστε να την κηδέψει στον τόπο καταγωγής της.

Όπως μεταδίδει το LamiaReport.gr, η 65χρονη γυναίκα, όταν πέθανε η 91χρονη μητέρα της, ζήτησε προσφορά από κάποια γραφεία τελετών για να μεταφέρει τη σορό της από τη Φωκίδα στον τόπο καταγωγής της στο νομό Αρκαδίας για να γίνει η τελετή της κηδείας.

Ωστόσο, θεώρησε ότι οι προσφορές που της έκαναν τα γραφεία τελετών είναι υψηλές, κι έτσι αποφάσισε να φορτώσει τη νεκρή μητέρα της στο πίσω κάθισμα ενός ταξί και να τη μεταφέρει από τη Φωκίδα στην Αρκαδία (!).

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν κατά τη διαδρομή αστυνομικοί σε έλεγχο, άνοιξαν την πίσω πόρτα του ταξί και βρέθηκαν μπροστά στη σορό της ηλικιωμένης, που ήταν τυλιγμένη πρόχειρα με ένα σεντόνι.

Τόσο ο οδηγός όσο και η κόρη της νεκρής οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Θηβών όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Η σορός παρελήφθη από γραφείο τελετών για να οδηγηθεί στο νεκροτομείο, ώστε να γίνει νεκροψία νεκροτομή, όπως ορίζει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

με πληροφορίες από ertnews.gr

 

Tags: