Ακαδημία Γονέων: “Το άγχος στην παιδική και εφηβική ηλικία”

Συνεχίζεται ο νέος κύκλος των μηνιαίων δίωρων διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Από το Α ως το Ω» Μια Ακαδημία για Γονείς για το ακαδ. έτος 2019-20, έπειτα από τις δύο επιτυχημένες προηγούμενες χρονιές, με μεγάλη συμμετοχή γονέων και επαγγελματιών υγείας και εκπαίδευσης.

Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), με δύο ομιλίες. Ο κ. Κωνσταντίνος Κώτσης, Επίκουρος Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής, θα συζητήσει με το ακροατήριο το θέμα: «Το άγχος στην παιδική και εφηβική ηλικία» και η κα. Βασιλική Βασσαρά, Σχολική Ψυχολόγος, το θέμα: «Άγχος παιδιών και εφήβων στο σχολείο».

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Εργαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διαπροσωπικών Σχέσεων του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με επιστημονικά υπεύθυνους, τους κ.κ. Άρτεμη Γιώτσα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, και Βασίλη Κούτρα, Καθηγητή, τον Τομέα Υγείας του Παιδιού του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με επιστημονικά υπεύθυνη την κα. Αικατερίνη Σιώμου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, και τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Μ.Ε.Υ.) με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Άρτεμη Τσίτσικα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια.

 

Tags: