Αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της

Αστυνομία, ατύχημα, τροχαίο, σύλληψη, Epirus NewsΗ πολυετής διαμάχη για το παιδί τους βρίσκεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, όταν γυναίκα πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού που απέκτησαν πριν από 13 χρόνια εκτός γάμου. Η 49χρονη δράστις συνελήφθη, ενώ ο 68χρονος γιατρός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Τρύπες στους τοίχους, στην πόρτα και σε αυτοκίνητα.

Δίπλα στον άτυχο άντρα που έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου βρισκόταν το 13χρονο παιδί του.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, καθώς την ώρα της αιματηρής επίθεσης δεκάδες μαθητές έφευγαν από σχολείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της, η 49χρονη εικαστικός πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου στο Χαλάνδρι. Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός καθώς την ώρα της αιματηρής επίθεσης δεκάδες παιδιά έφευγαν από σχολείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Η 49χρονη εικαστικός είχε χρόνια αντιπαράθεση με το γιατρό για την επιμέλεια του 13χρονου παιδιού τους. Ο 68χρονος είχε πάρει την επιμέλεια της ανήλικης και μεγάλωνε το παιδί μαζί με τη σύζυγό του.

πηγή: ertnews.gr

 

Tags: