“Αυτός θα… «χτυπήσει» τον Καχριμάνη;”

Από τα παραλειπόμενα – με ξεχωριστή όμως σημασία – του χθεσινού 3ου Προσυνεδρίου της ΝΔ στο Epirus Palace, είδαμε στο έγκριτο epirusgate:

«Η ατάκα του Νίκου Γκόντα,για τον Σπύρο Ριζόπουλο,στο χθεσινό προσυνέδριο της ΝΔ

Όλα κυλούσαν καλά και αδιάφορα στο προσυνέδριο της ΝΔ. Και μόλις ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε από το πουθενά ο Σπύρος Ριζόπουλος σοκάροντας τους καρεκλοκένταυρους της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και συγκεκριμένα τους κυρίους Βασιλείου,  και Γεωργίτση. Οι «σωματοφύλακες» ξεχύθηκαν στον χώρο σε μια προσπάθεια να απομονώσουν όποιον μπορούσαν, απαξιώνοντας τον γνωστό επικοινωνιολόγο που θέλει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Πιο εριστικός από όλους ήταν ο κ. Βασιλείου, ο οποίος ένιωθε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του, σαφώς σκεπτόμενος πως θα εξηγήσει στον Αλέκο Καχριμάνη το γιατί ο αντίπαλός του διαπέρασε το κλειστό κλαμπ του ανθυγιεινού κομματιού της ΝΔ.

Και ακριβώς την ίδια ώρα διέρρεαν τη «φήμη» ότι ο Αλέκος Καχριμάνης θα είχε και σημαντική «ιδιαίτερη προσωπική συνάντηση» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί το ζήτησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ. Τόσο πολύ «παρακαλούσε» τον Καχριμάνη ο πρόεδρος της ΝΔ, που παρά τις επίμονες προσπάθειές του, τελικά οι διοργανωτές δεν τον άφησαν να χαιρετήσει το προσυνέδριο, ενώ έγινε μάχη για να βρεθεί μια καρέκλα στην πρώτη σειρά την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αντίθετα, ο Ριζόπουλος, προφανώς από επαγγελματική διαστροφή, πήγε και κάθισε ακριβώς πίσω από τους δημοσιογράφους.

Σε κάποια στιγμή λοιπόν, κάποιος πήρε χαμπάρι ότι ο τύπος που έμοιαζε επισκέπτης δεν έμενε στο ξενοδοχείο αλλά ήταν ο «λίγος» Ριζόπουλος και σιγά σιγά ένας-ένας, άρχισαν να αυτοσυστήνονται, να συζητούν μαζί του, να τον ρωτούν αν είναι αλήθεια, να του εξηγούν ότι ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά και να του ζητούν να… επιμείνει. Tα πηγαδάκια απλώνονταν όσο περνούσε η ώρα, όμως το αποκορύφωμα ήταν όταν σε μια στιγμή εμφανίστηκε ο Νίκος Γκόντας, ο οποίος αναφώνησε μπροστά σε όλο το φουαγιέ «Χαιρετίζω το νέο Περιφερειάρχη», μετατρέποντας σε…στήλη άλατος πολλούς από τους παριστάμενους.Έγιναν λοιπόν δύο πράγματα.

Το πρώτο ήταν ότι ο Ριζόπουλος δεν προλάβαινε να αποθηκεύσει αριθμούς στο κινητό του με ονόματα. Το δεύτερο ήταν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στη Θεσπρωτία με το δικό του αυτοκίνητο, με τον Αλέκο Καχριμάνη να τον ακολουθεί κατά πόδας με… άλλο όχημα, κλείνοντας άδοξα άλλη μια προσπάθεια να «ανέβει» στα μάτια του προέδρου της ΝΔ. Τα συμπεράσματα δικά σας ως προς το πώς θα εξελιχθεί αυτή η αναμέτρηση.»

πηγή: epirusgate

 

Tags: