Καλοκαιρινές διακοπές με ταχύρρυθμα μαθήματα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (Ι.Ο.Ι.), ανταποκρινόμενος στην επιθυμία πολλών μελών και μη μελών του να παρακολουθήσουν ταχύρρυθμα μαθήματα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας σε περίοδο διακοπών, διοργανώνει σειρά ταχύρρυθμων μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας το πενθήμερο από Δευτέρα 6 εως Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015. Ενδέχεται να προγραμματιστεί και ένα πολύωρο απογευματινό θεωρητικό μάθημα την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Η εκπαίδευση θα γίνει από τον προπονητή ιστιοπλοΐας Γιώργο Πάντα ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι εγκεκριμένος προπονητής ανοιχτής θάλασσας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Θα χρησιμοποιηθεί κατάλληλο σκάφος ανοιχτής θάλασσας χωρητικότητας επτά εκπαιδευόμενων. Στους επιτυχόντες ο Ι.Ο. Ιωαννίνων θ’ απονείμει αναγνωρισμένο Πτυχίο Ανοιχτής Θάλασσας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το γρηγορότερο διότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις λίγες διαθέσιμες θέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6974 588 416 ή 2651 008 523.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply