Δήμος Ιωαννιτών: Σύσκεψη για εντατικοποίηση της αστυνόμευσης στους πεζόδρομους

Δημαρχείο ΙωαννίνωνΝα εντατικοποιηθούν άμεσα οι αστυνομικοί έλεγχοι στους πεζόδρομους και γενικότερα σε σημεία της πόλης που παρουσιάζουν ένταση, ζήτησε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιωανννιτών από το Τμήμα Τάξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί στη χρήση των πεζοδρόμων, ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας συγκάλεσε το πρωί σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού, Νίκου Γκόλα, του Διοικητή Τμήματος Τάξης, Θωμά Μπέτση και του Ανθυπαστυνόμου Τμήματος Τάξης, Νίκου Κολτσίδα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι ώστε να υπάρξει πιστή εφαρμογή των όσων προβλέπονται στις αποφάσεις του Δήμου για την ορθή χρήση των πεζοδρόμων.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι που έχουν την ειδική άδεια εισόδου των οχημάτων τους σε παρκινγκ που βρίσκονται εντός των πεζοδρόμων, θα πρέπει να την φέρουν μαζί τους για να αποφύγουν τη βεβαίωση προστίμων.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Γκόλας, τόνισε πως «η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να στηρίξει με κάθε τρόπο την ορθή χρήση των πεζοδρόμων, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα γίνουμε δυσάρεστοι με όσους παρανομούν».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών έχει προχωρήσει σε μνημόνιο συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία ώστε να αντιμετωπιστεί το κενό που δημιούργησε η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply