Τουρνουά Σκάκι – Πύρρος της Ηπείρου

Τελείωσε το πρώτο μισό του τουρνουά Πύρρος και στην κορυφή του πρωταθλήματος αήττητοι με τρεις βαθμούς βρίσκονται οι Filippas Sebastian, Καίσαρης Άγγελος και Παναγιώτης Αυγούστης. Η έκπληξη του δεύτερου γύρου έγινε στην παρτίδα Κάντα – Γεωργάκης, όπου η νεαρά μαθήτρια του νηπιαγωγείου (!) απέσπασε την ισοπαλία. Η Κωνσταντίνα, μιας και δεν της είχαν απομείνει άλλα κομμάτια στη σκακιέρα, κατέφυγε στην άμυνα πατ. Δηλαδή έβαλε τον βασιλιά της σε ένα σημείο, όπου δεν μπορούσε να απειληθεί και ταυτόχρονα δεν μπορούσε να κάνει καμία άλλη νόμιμη κίνηση. Εύγε!

Την Κυριακή, στις 8/7, το μεσημέρι και πριν την έναρξη του έκτου και τελευταίου γύρου θα γίνει μια μικρή απονομή, στην οποία θα βραβευτούν η πιο μικρή σκακίστρια του τουρνουά καθώς και ο νεαρότερος σκακιστής. Επίσης θα γίνει η κλήρωση για τους δύο τυχερούς λαχνούς, με τους οποίος θα δοθεί ένα σκακιστικό βιβλίο και μια σκακιέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ: http://kesaris.blogspot.gr/2012/07/blog-post_02.html

Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook με μια επίσκεψη εδώ: http://www.facebook.com/ChessGreece

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply