ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Από το ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Ιωαννίνων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Ένας γραφικός πυρομανής:

Εκτός από θράσος φαίνεται πως διαθέτει και… χιούμορ ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, που την Τρίτη (05/06/2012) από τα Γιάννενα έκανε δηλώσεις υπέρ του κόμματός του κυρίως όμως εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Όντως χρειάζεται κανείς ισχυρή δόση χιούμορ, ώστε να παρουσιάζει τη ΝΔ ως δύναμη ευθύνης και συσπείρωσης, την ίδια στιγμή που οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μισά μέλη της ΝΟΔΕ είναι έτοιμα να παίξουν ξύλο με τα άλλα μισά και ότι το καζάνι της δυσαρέσκειας βράζει εναντίον της κομματικής ηγεσίας.

Όσο για την ανακάλυψη, στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, «πυρομανών», όπως και πριν από λίγες μέρες «επικίνδυνων, που θα κρατικοποιήσουν τα σπίτια και την ιδιοκτησία των πολιτών», ο όντως εμπρηστικός λόγος του κ. Λυκουρέντζου ούτε πείθει αλλά ούτε και φοβίζει.

Η προσπάθεια τόσο του ίδιου όσο και του αποτυχημένου αρχηγού του να χρησιμοποιήσουν μεθόδους τρομοκράτησης εποχής ΕΡΕ, σήμερα πια ως μόνο αποτέλεσμα έχουν τη γελοιοποίηση και τη γραφικότητα. »»

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply