Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Φίλιππα Φίλιου

Δημαρχείο ΙωαννίνωνΤην επίσπευση της δικαστικής έρευνας για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης υπεξαίρεσης στο ταμείο θα ζητήσουν την Δευτέρα, οι δικηγόροι του Δήμου σε συνάντηση που έχουν προγραμματίσει με τον εισαγγελικό λειτουργό που την έχει αναλάβει.

Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε σήμερα έκανε γνωστό ότι ήδη έχει ξεκινήσει η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ενώ τόνισε πως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κλεισίματος του απολογισμού, η Δημοτική Αρχή θα εξετάσει κι άλλες δυνατότητες για πιο ενδελεχή έλεγχο.

Ο κ. Φίλιος καυτηρίασε με έντονο τρόπο ανεύθυνες και λαϊκίστικες αναφορές των ημερών αυτών, σημειώνοντας πως όποιος διαθέτει στοιχεία μπορεί να τα καταθέσει στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ανέφερε: «Θέλω κι από τη θέση αυτή να εκφράσω την βαθιά οδύνη μας για τον χαμό ενός δικού μας ανθρώπου, συνεργάτη και φίλου, του Νίκου Μάντη. Και να επαναλάβω την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένειά του και τους οικείους του.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply