Συνάντηση Περιφερειάρχη με Αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ

Συνάντηση Περιφερειάρχη με ΑΧΕΠΑΑντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ, με επικεφαλής τον Ύπατο Πρόεδρό της Dr. John Grossomanides επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη. Μεταξύ άλλων έγινε συζήτηση για την εποικοδομητική μέχρι σήμερα συνεργασία της Οργάνωσης με την Περιφέρεια, στον τομέα της ενίσχυσης του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και για τη συνέχιση των δράσεων αυτών στο μέλλον.

Ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι είναι τιμή για την Περιφέρεια να υποδέχεται την ΑΧΕΠΑ, «αυτούς τους ανθρώπους που μας βοήθησαν πάρα πολύ σε θέματα καθημερινότητας, για τη στήριξη ιδρυμάτων της περιοχής».

Απευθυνόμενος στα μέλη της ΑΧΕΠΑ, είπε: «Ευχαριστούμε για όσα διαχρονικά έχετε κάνει για την πατρίδα μας και όσα κάνατε τελευταία στην περιοχή μας, που είναι πολύ χρήσιμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Περιφέρεια Ηπείρου για την στήριξη των ανθρώπων στις δύσκολες ημέρες που περνάμε».

Από την πλευρά του ο Dr. John Grossomanides αναφέρθηκε στις προσπάθειες των μελών της οργάνωσης για τη διάδοση του ελληνισμού σε όλο τον κόσμο και την στήριξη των Ελλήνων σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply