Πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων

Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που θα γίνει την 21η Νοεμβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα, η Π.Ε. Θεσπρωτίας ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, έχει ως ακολούθως:

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011:

Γενικά:
1. – Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων Καταστημάτων, του Δημοτικού Καταστήματος, καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου.
2. – Φωταγώγηση των ανωτέρω και της πόλης, κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2011.

Ειδικότερα:

  • Ώρα 08.00: Επίσημη έπαρση της σημαίας στο Κατάστημα της Π.Ε. Θεσπρωτίας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου.
  • Ώρα 10.00: Επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γιρομερίου & Πάργας, κ.κ. ΤΙΤΟΥ.
  • Ώρα 09.50: Πέρας προσέλευσης επισήμων για τη δοξολογία.
  • Ώρα 10.20: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων της πόλης, από τους κ.κ.: α. Βουλευτή Νομού Θεσπρωτίας κ. Χρήστο Κατσούρα, β. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας, γ. Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Φιλιατών – Ηγουμενίτσας, δ. Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, ε. Δ/ντή Αστυνομικής Δ/νσης Θεσπρωτίας, στ. Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας, ζ. Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας, η. Εκπρόσωπο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών
  • Ενός (1) λεπτού σιγή  – Εθνικός Ύμνος (Η απόδοση τιμών στους επισήμους κατά την είσοδο και έξοδο από τον ιερό ναό και κατά την άφιξη και αποχώρηση από το Μνημείο Ηρώων, θα γίνει από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας.)
  • Ώρα 17.00: Υποστολή σημαίας στο Νομαρχιακό Κατάστημα.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply