Πρέβεζα: Μουσικές εκδηλώσεις

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου, δύο συγκροτήματα της ελληνικής Underground σκηνής, από την Αθήνα, θα εμφανιστούν στο bar «NO NAME» (οδός Nαυαρίνου 8, Πρέβεζα) σε μία «σκοτεινή βραδιά».

«PAST PERFECT» (www.pastperect.gr). Σκοτεινό, ατμοσφαιρικό συγκρότημα που κάνει άισθηση κάθε εμφάνιση τους. Έχουν στο ενεργητικό τους πλήθος συναυλιών σε Αθήνα και επαρχία, έχουν ανοίξει συναυλίες για «GARDEN OF DELIGHT», «ΤΗΕ ΜISSION» καθώς επίσης έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα φεστιβάλ. Το 2003 κυκλοφόρησαν το «WHISPERS OF SOULS IN SILENCE» από την «CYBERDELIA RECORDS» με διανομή σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό, αποσπώντας θετικές κριτικές από έντυπα του σκοτεινού, κυρίως, χώρου.

«XEΡΟΥΒΕΙΜ» (www.myspace.com/herouvim). Eλληνόφωνο, New wave, σχήμα. Έχουν 4 δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό τους («Θεών σημάδια», «Η πιο όμορφη στιγμή στους αιώνες» (wipe out), «Κυτταρική εξίσωση» (wipe out), «Project 22 » (wipe out… κυκλοφορεί και σε 10′ βυνιλιο). Συμμετοχές σε δισκογραφικές συλλογές αλλά και σε πλήθος φεστιβάλ και συναυλιών σε όλη την Ελλάδα.

 

Tags:

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply