Πορεία Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 3 πορείες στην Τύμφη. Η πρώτη πορεία είναι διάρκειας 10 ωρών, Γ’ – Δ’ κατηγορίας, θα ξεκινήσει από το χωριό Τσεπέλοβο και θα καταλήξει στο Βρυσοχώρι. Μπορούν να συμμετέχουν μόνο πεπειραμένοι ορειβάτες με καλή φυσική κατάσταση και τον ανάλογο εξοπλισμό.

Η δεύτερη πορεία είναι διάρκειας 7 ωρών, Β’ κατηγορίας, θα ξεκινήσει από το Βρυσοχώρι, θα φτάσει στη στάνη του Κάτσανου και θα επιστρέψει στο χωριό. Μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι με καλή φυσική κατάσταση και κατάλληλο εξοπλισμό.
Η τρίτη πορεία είναι διάρκειας 4 ωρών, Α’ κατηγορίας, θα ξεκινήσει από το Βρυσοχώρι, θα φτάσει στη Νεραϊδόβρυση και θα επιστρέψει στο χωριό. Μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι.

Ώρα αναχώρησης: 7:00 π.μ. από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου. Αρχηγοί πρώτης πορείας: Άρης Μπαρτζώκας, Γιώργος Μάνθος. Αρχηγός δεύτερης πορείας: Τάσος Χόινας. Αρχηγός τρίτης πορείας: Γιώργος Μακρίδης.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου, οδός 28ης Οκτωβρίου 17Α (εντός στοάς) και στο τηλέφωνο 26510.22138.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply