Πολίτες για την αναβίωση της “ΟΑΣΗΣ”: Ανακοίνωση

Η κίνηση «Πολίτες για την αναβίωση της “ΟΑΣΗΣ”» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Η “ΟΑΣΗ” απέκτησε λουλούδια!

Κυριακή 10 Απριλίου 2011 η «πληγωμένη» ΟΑΣΗ απέκτησε τα πρώτα της λουλούδια. Όπως και πέρυσι, όταν φτιάξαμε ένα μικρό παρτέρι στην αρχή του δημόσιου χώρου (το παρτέρι το οποίο απέκρυψε το ξύλινο τείχος της προηγούμενης δημοτικής αρχής και το οποίο διατηρεί η παρούσα) φυτεύοντας λουλούδια και μικρά δεντράκια, οι «Πολίτες για την αναβίωση της ΟΑΣΗΣ» έτσι και φέτος φυτέψαμε τα πρώτα λουλούδια.

Και λέμε τα πρώτα γιατί θα ακολουθήσει και άλλη φύτευση. Για τη λεπτομέρεια του πράγματος το παρτεράκι «μας» κοσμούν ένας μυρωδάτος βασιλικός και τρεις πανσέδες!

Έγινε και συνέλευση – συζήτηση στην οποία αποφασίστηκε να κινηθούν με μεγαλύτερη ένταση οι διαδικασίες για τη συγκρότηση φορέα που θα αναλάβει την κοινωνική- μη κερδοσκοπική διαχείριση του χώρου. Κατατέθηκε επίσης ένα περίγραμμα των προτάσεων- σκέψεων για το ζωντάνεμα του χώρου μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις το οποίο είναι απαραίτητο να εμπλουτιστεί με προτάσεις συμπολιτών.

Περισσότερα λίαν συντόμως!

Δημόσιο ανοιχτό καφενείο θα γίνει ξανά την Κυριακή 17 Απριλίου κατά τις 12.00 το μεσημέρι. Με καφέ, τάβλι, εφημερίδες (αν ο τύπος δεν απεργεί!) και κυρίως καλή διάθεση. Για αυτό θα ενημερωθείτε με νεότερο δελτίο τύπου.

Πολίτες για την αναβίωση της “ΟΑΣΗΣ”. »»

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply