Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου: Ανακοίνωση

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου ανακοινώνει:

«« Ο Ασπρόπυργος τίμησε το Σούλι και γλέντησε λακκασουλιώτικα:

Mε μεγάλη επιτυχία και πλήθος ηπειρωτών και φίλων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/9 στην κεντρική πλατεία Ασπροπύργου Ηπειρωτική βραδιά αφιερωμένη στο Σούλι και ειδικά στην Λάκκα Σούλι. Ο δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Μελετίου, άριστος οικοδεσπότης που πάντα στηρίζει τους πολιτιστικούς συλλόγους καλωσόρισε τους επισκέπτες και αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για την Ήπειρο.

Ο πρώτος πολίτης του Ασπροπύργου, έκανε ειδική αναφορά στο Σούλι, ενώ αναφέρθηκε στους αγώνες των Σουλιωτών και την τεράστια προσφορά τους στην ελευθερία της Ηπείρου και της Ελλάδας.

Συμμετείχαν τα χορευτικά λακκασουλιώτικα συγκροτήματα της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου και της αδελφότητας Ρωμανιωτών Λάκκας Σουλίου, τα οποία χόρεψαν ηπειρώτικα και τραγούδια της Λάκκας Σουλίου που έξοχα ερμήνευσε ο λακκασουλιώτης τραγουδιστής Κώστας Τζίμας με το συγκρότημα του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Ασπροπύργου Κώστας Ζηκόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. Κώστας Κώννης στον χαιρετισμό τους αναφέρθηκαν στην Ήπειρο, στην ιστορία του Σουλίου και στην προσφορά των Σουλιωτών τους στην πατρίδα μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής υπολ. Αττικής του ΠΑΣΟΚ γνωστός ηπειρωλάτρης Παντελής Ασπραδάκης, ο βουλευτής υπολ. Αττικής της ΝΔ. κ. Νίκος Καντερές ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. Γιώργος Οικονόμου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου κ. Βαγγέλης Παππάς και η γνωστή ηπειρώτισσα δικηγόρος που πάντα βρίσκεται κοντά στους ηπειρώτικους συλλόγους κ. Ματίνα Πανταζή. »»

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply