Πανελλαδική συνάντηση στελεχών Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ

Πανελλαδική συνάντηση στελεχών διοργανώνει η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», στις 10 π.μ. Στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, το λαό και την παράταξη, τα στελέχη της Αριστερής Πρωτοβουλίας καλούνται να:

– Συζητήσουν για την πρόταση εξόδου από τη βίαιη φτωχοποίηση, την κοινωνική διάλυση και την τυφλή υποταγή στις επιλογές των δανειστών.
– Να αντισταθούν στη συνεχιζόμενη πολιτική, ιδεολογική και οργανωτική απαξίωση του ΠΑΣΟΚ.
– Να αποφασίσουν τη στάση τους απέναντι στις εξελίξεις.
– Να συμφωνήσουν στο αδιαπραγμάτευτο των αρχών και των οραμάτων για τα οποία στρατεύτηκαν στο ΠΑΣΟΚ.
– Να οργανώσουν τη δύναμη ανατροπής της σημερινής κατάστασης.

Ανοίγουμε έναν πλατύ, δημοκρατικό και ουσιαστικό διάλογο, με στόχο να συζητήσουμε, να αποφασίσουμε και να δράσουμε στη βάση των αποφάσεων που θα ληφθούν. Δεν μας ταιριάζει ο συμβιβασμός και η μοιρολατρία. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς την καταστροφική πορεία της παράταξης.

Η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ, καλεί όσους πίστεψαν και ελπίζουν στα οράματα και τις αρχές μας, όσους ταύτισαν τις ιδέες τους με τις δικές μας, όσους διαφωνούν, κρίνουν ή κατακρίνουν επιμέρους θέσεις και πολιτικές αλλά συμπορεύονται στους στόχους και τις προτεραιότητες της αναγκαίας Αναγέννησης και Αλλαγής.

Η Αριστερή Πρωτοβουλία τους καλεί να συστρατευτούν ξανά ή για πρώτη φορά μαζί μας, σε ένα πατριωτικό και δημοκρατικό προσκλητήριο Ενότητας, Ανανέωσης και Δράσης. Γιατί πιστεύουμε ότι αυτή την ώρα: Εμείς μπορούμε να απαντήσουμε αξιόπιστα και προοδευτικά στις νέες ανάγκες που η κοινωνία κυοφορεί σήμερα.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply