Ο Ποδηλάτης του Κόσμου στο Βόλο

Ο Βόλος επαλήθευσε έμπρακτα τον τίτλο της ποδηλατούπολης. Νυχτερινή ποδηλατάδα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες διοργανώθηκε στις 17 Νοέμβρη προς τιμήν του Ποδηλάτη του Κόσμου στην οποία μετείχαν ποδηλάτες φίλοι από την Λάρισα που ήρθαν στον Βόλο ειδικά για το γεγονός.

Η ποδηλατοδρομία ξενάγηση διήρκησε 2 ώρες στις ιδιαίτερες ομορφιές της πόλης με αστείρευτο κέφι και ζωντάνια. Εκατοντάδες ήταν οι ποδηλάτες όλων των ηλικιών που μετείχαν στην νυχτερινή βόλτα, το ευχάριστο κλίμα μεταφέρθηκε στα τσιπουράδικα τις περιοχής, όπου κατέληξαν στην λήξη της διαδρομής.

Οι φίλοι του Ποδηλάτη από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Στις 18/11/2011 ο Ποδηλάτης του Κόσμου επισκέφτηκε τον Ελληνογαλλικό σχολείο «Saint Joseph», όπου οι μικροί μαθητές τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Ο ποδηλάτης μίλησε μαζί τους περιγράφοντας με λεπτομέρεια την πορεία του ταξιδιού του σε Ελλάδα και Ευρώπη δημιουργώντας ένα εποικοδομητικό διάλογο που είχε σαν θετική συνέπεια ο ποδηλάτης να παρατείνει την επίσκεψη στο σχολείο για μια ώρα επιπλέον.

Τα παιδιά μετέδωσαν με τον δικό τους τρόπο την ενέργεια και την αγάπη τους γεμίζοντας τις μπαταρίες  του Ποδηλάτη του Κόσμου προκειμένου να συνεχίσει το μακρόχρονο  ταξίδι του  στον κόσμο.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply