Ο “Κατά φαντασίαν ασθενής” από τους Αθεράπευτους

Την κλασική κωμωδία – μπαλέτο «ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, παρουσιάζουν «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ», σε μια δικιά τους διασκευή με διάφορες “ψυχολογικές” και “ονειρικές” προεκτάσεις.

Η γνωστή ιστορία του υποχόνδριου Αργκάν εκτυλίσσεται στο όνειρό του, με την Τουανέτ, την πιστή του υπηρέτρια που τον αγαπάει αληθινά, να προσπαθεί να του δείξει ό,τι δε μπορεί να δει στον ξύπνιο του από μόνος του…

Τη διασκευή, σκηνοθεσία και μουσική έχει κάνει ο Δημήτρης Παππάς, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Γιωργίνα Παπαγεωργίου, τις χορογραφίες η Όλγα Παπαβασιλείου, ενώ τους ρόλους ενσαρκώνουν οι Δημήτρης Παππάς (Αργκάν), Κατερίνα Τσολίγκα & Αλίκη Μαργαρού (Τουανέτ), Όλγα Παπαβασιλείου (Μπελίν), Μίνα Παππά (Ανζελίκ), Πέτρος Χριστακόπουλος (Κλεάντ), Γεωργία Παπαγεωργίου (Μπεράλντα), Γιάννης Παπαγεωργίου (κύριος Ντιαφουαρίξ), Αλέξανδρος Μπενάτσης (Τομά Ντιαφουαρίξ), Παναγιώτης Μακρής (συμβολαιογράφος Μπονφουά) και μαζί τους άλλοι είκοσι ηθοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές και χορευτές!

Στο Καμπέρειο Θέατρο, κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα από τις 23 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, με ώρα έναρξης 9:15μ.μ. και τιμή εισιτηρίων 8€ και 5€ (μειωμένο). Τις Τετάρτες 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου λαϊκή απογευματινή, στις 8μ.μ., με γενική είσοδο 5€.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply