Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« «Έκφραση ευχαριστιών του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προς τον βουλευτή του κόμματος μας, κ. Γεώργιο Ανατολάκη»:

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημοσίως την χαρά και την ικανοποίησή της για την απόφαση που έλαβε το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την υπ’ αριθμ. 1204/6-10-2011 Συνεδρία του, στα πλαίσια της οποίας εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τον βουλευτή Β’ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. και υπεύθυνο επί θεμάτων Ηπείρου του κόμματος, κ. Γεώργιο Ανατολάκη.

Οι ευχαριστίες συνίστανται στο έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο εν λόγω βουλευτής για το Πανεπιστήμιο της πόλης μας, καταθέτοντας διαρκώς Ερωτήσεις Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και αξιώνοντας συγκεκριμένες απαντήσεις και λύσεις από την αρμόδια Υπουργό για τα χρόνια ζητήματα του Ιδρύματος.

Ο Βουλευτής κ. Γεώργιος Ανατολάκης και τα στελέχη της Ν.Ε. Ιωαννίνων, θα συνεχίσουν να ενσκήπτουν στα προβλήματα που περιβάλλουν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, επιδιώκοντας να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση τους. »»

 

Tags:

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply