Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων: Ανακοίνωση

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Εμπαιγμός του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τη διαπλάτυνση της οδού Σταύρου Νιάρχου:

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων αισθάνεται την ανάγκη να καταγγείλει τον εμπαιγμό του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων απέναντι στους συμπολίτες μας όσον αφορά το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της διαπλάτυνσης και, εν γένει, του εκσυγχρονισμού της Λεωφόρου Σταύρου Νιάρχου, που ως γνωστόν, ως εκ της ελλειπούς οδικής ασφάλειας της, έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα τη ζωή σε πολλούς  συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα, την 19/05/2011 ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. και υπεύθυνος για τα της Ηπείρου του κόμματος μας προέβει σε κοινοβουλευτική ερώτηση με θέμα: «Επιτακτική η διαπλάτυνση και ο εκσυγχρονισμός της Λεωφόρου Σταύρου Νιάρχου στα Ιωάννινα».

Ακολούθησε η υπ’ αριθμ. 2670/2-6-2011 απάντηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, η οποία παρέπεμπε στο υπ’ αριθμ. 20207/1895/25-5-2011 έγγραφο της Γεν. Γραμματέως Αποκεντρωμένης Δ/σης Ηπείρου – Κενρικής Μακεδονίας, το οποίο μόνο σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του εν θέματι έργου δεν αναφερόταν.

Εν συνεχεία, και με την από 26/9/2011 ερώτηση του ο Βουλευτής του κόμματος μας επέμεινε να λάβει συγκεκριμένη απάντηση για το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του εν λόγω έργου. Τελικώς, λάβαμε την υπ’ αριθμ. 3203/20-10-2011 απαξιωτική απάντηση του αρμοδίου Υπουργείου, η οποία χαρακτηρίζει το θέμα ως απαντηθέν (!), δια του 2670/2-6-2011 (ανεπαρκούς) εγγράφου του. »»

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply