Ν.Ε. ΚΚΕ: Μπλόκο στην ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ

Όλοι στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Άρτας – Πρέβεζας – Αιτωλοακαρνανίας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 17/10 στη ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ενάντια στο έγκλημα της ιδιωτικοποίησης της ΔΩΔΩΝΗΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι, εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, νέοι,γυναίκες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, από κοινού, βάζουμε εμπόδια στην πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης, της ΕΕ των μονοπωλίων, των μεγαλοεπιχειρηματικών ομίλων που μας ζητάν να συμβιβαστούμε με τη φτώχεια μας, με το ξεκλήρισμά μας.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Το χρέος που αξιοποιείται ως μέσο για να αισθανθούμε συνένοχοι στην καταστροφή που πραγματοποιείται, ΔΕΝ το δημιουργήσαμε εμείς. Ο λαός δημιουργεί μόνο πλούτο που με ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασίες κλέβει μια χούφτα πλουτοκρατών και στη χώρα μας και σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες του κόσμου. Έτσι προχωρεί η ΑΝΑΠΤΥΞΗ που ευαγγελίζονται κυβερνώντες, βιομήχανοι, μεγαλοαγρότες, ευρωυποταγμένοι.

ΑΥΤΗ η ανάπτυξη – που στόχο έχει το κέρδος και την αύξησή του – οδήγησε και οδηγεί στις οικονομικές κρίσεις και την εξαθλίωση του λαού.Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ!

Την χαρίζουν τη ΔΩΔΩΝΗ κυριολεκτικά και αυτό είναι σκάνδαλο από μόνο του. Μεγαλύτερο όμως σκάνδαλο όλων, είναι η ίδια η ιδιωτικοποίησή της και όχι το αντίτιμο και οι “αδιαφανείς” διαδικασίες. Γι’ αυτό, βασικοί υπεύθυνοι είναι και ΟΛΟΙ εκείνοι, που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έβαλαν πλάτη σε αυτό, καταθέτοντας διαφορετικές προτάσεις ιδιωτικοποίησης, διαφωνώντας ουσιαστικά στο ποιος θα είναι οαγοραστής.

Και αυτοί έχουν όνομα και ταυτότητα: είναι οι Ενώσεις της περιοχής που επιλέγουν Σεπετά – ΒΙΚΟ, είναι οι μεγαλοκτηνοτρόφοι που προτείνουν συνεταιριστικό σχήμα όταν ξέρουν καλά ότι οι συνεταιρισμοί μετατράπηκαν σε Ανώνυμες Εταιρείες με το νέο νόμο που τους διέπει και ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ γι’αυτό, είναι τα κόμματα του ευρωμονοδρόμου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ) που με “αυτοδιαχειριζόμενα” σχήματα / εταιρείες λαϊκής βάσης κ.ά. θέλουν να μπλέξουν το “ντόπιο” κεφάλαιο γιατί – δήθεν – είναι πιο πατριωτικό, είναι οι αυτοαποκαλούμενες “αριστερές – επαναστατικές” δυνάμεις που καλούσαν και καλούν σε ΚΟΙΝΟ αγώνα με όλους τους παραπάνω!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας! ΤΩΡΑ όλοι στους δρόμους ενάντια στα μονοπώλια και την εξουσία τους. Ενάντια στους εκφραστές τους και τα τσιράκια τους. Γιατί ο πλούτος που παράγουμε μας ανήκει και πρέπει να βρεθεί στα δικά μας χέρια για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε την οικονομία της χώρας προς όφελος των αναγκών του λαού μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/10! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/10!

Εμπιστευόμαστε τη δύναμή μας, με την ΠΑΣΥ, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΟΓΕ, το ΜΑΣ οργανώνουμε την αντεπίθεσή μας. ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΝΑ ‘ΧΟΥΝ!

Γραμματείες της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Ηπείρου – Αιτωλοακαρνανίας.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply