Μουσικές εκδηλώσεις στο «Boxx Live stage»

Η καταιγίδα των Active Member (full band) στο «Boxx»:

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου, μετά τις 22.30 το βράδυ, στη σκηνή του «Boxx» (Λεωφ. Γ. Παπανδρέου, τηλ. 6932610241) θα εμφανιστεί η πλήρης μπάντα (full band) των «Active Member». Οι «Active Member» δημιουργήθηκαν τον Ιούνιο του 1992 και έκτοτε έχουν συμμετάσχει στην κυκλοφορία 85 δισκογραφικών δουλειών και projects. Πολύ νωρίς, βάφτισαν το hip – hop που εκπροσωπούσαν “Low Bap”, προσδιορίζοντας ότι σημαίνει την άμεση σχέση που έχει ο λόγος με τη ζωή.

Οι «Active Member» έχουν εμφανιστεί ζωντανά περισσότερες από 600 φορές στην Ελλάδα, καθώς και στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Γερμανία. Με τη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις τους, αλλά και με πιο αυθόρμητες κινήσεις, δίνουν το στίγμα τους και δρουν καταλυτικά για τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που νιώθουν να εξελίσσονται γύρω τους. Σε μια εποχή, που όχι μόνο ο πολιτικός, αλλά και γενικά ο λόγος δεν βρίσκει εύκολα χώρο, οι «Active Member» τραβάνε την πορεία τους και τηρούν τις αρχές τους και την έννοια του “Low Bap”, που είναι να υποστηρίζει κανείς το λόγο του με τη ζωή του και το αντίστροφο. Δεκαεννέα έτη δημιουργίας θα ξεδιπλωθούν μπροστά στα μάτια των τυχερών που θα παραβρεθούν την Παρασκευή το βράδυ στο «Boxx». Εισιτήριο: 15 Ευρώ με ποτό, επόμενο ποτό 6 Ευρώ, μπύρα 4 Ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Rock Shop, (οδός Βλαχλείδη 7). Τέλος, το «Boxx» φιλοξενεί το Σάββατο το Ζακ Στεφάνου, τη «Μπάντα Κοάλα» και την Cathy Idra.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου ο Ζακ Στεφάνου με την «Μπάντα Κοάλα» και την Cathy Idra στο «Boxx»:

Το φλογερό ταμπεραμέντο του Ζακ Στεφάνου και της «Μπάντα – Κοάλα» επιστρέφει στα Γιάννενα και μας προσκαλεί σε ένα ατελείωτο party! Το Σάββατο βράδυ στις 23.00 στο «Boxx» (Λεωφ. Γ. Παπανδρέου, τηλ. 6932610241) ο Ζακ Στεφάνου και η «Μπάντα – Κοάλα» με τη νέα προσθήκη του σχήματος, την βαθιά soul φωνή της Cathy Idra, παρουσιάζουν μια παράσταση διαφορετική απ’ ότι μας έχουν συνηθίσει έως τώρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, διασκευές τραγουδιών από τους δύο παλαιότερους δίσκους του Ζακ Στεφάνου, τραγούδια από το νέο δίσκο «Κoalaboration» που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο αλλά και επιλεγμένες διασκευές από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.

Με καινοτόμο διάθεση φέτος, το διάρκειας τριών ωρών + κάτι πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με μια τριαντάλεπτη ιστορία μουσικοχορευτικού οίστρου από τα ‘50s μέχρι αυτή την ώρα. Η «Μπάντα – Κοάλα» επιδιώκει να εκφράσει ταυτόχρονα δύο διαφορετικά προφίλ, που θα συνεργαστούν αρμονικά για πρώτη φορά. Απ’ τη μια εκείνο της συνεπούς και σοβαρής ροκ μπάντας και απ΄την άλλη των κρυμμένων άλλων ταλέντων και καταπιεσμένων δυνατοτήτων που εμπνέονται από την μουσική που άκουγαν οι γονείς τους, για να βγουν στην επιφάνεια με την μορφή ενός ιδιότυπου ροκ μιούζικαλ. Σκηνογραφία, σκηνοθεσία, κινησιολογία και προσπάθεια ελεύθερης απόδοσης, αποκλειστικά Ζακ Στεφάνου και «Μπάντα – Κοάλα». Εισιτήριο: 12 Ευρώ με ποτό, επόμενο ποτό 6 Ευρώ, μπύρα 4 Ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Rock Shop, (οδός Βλαχλείδη 7).

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply