Ιωάννινα: Σεμινάρια για χειριστή υπερελαφρών αεροσκαφών

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Ηπείρου, θα πραγματοποιήσει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για την απόκτηση διπλώματος πτυχίο χειριστή Υπερελαφρών Αεροσκαφών. Η εκπαίδευση χωρίζεται σε τρία μέρη:

– 1) Εκπαίδευση αέρος.
– 2) Μαθήματα εδάφους.
– 3) Μαθήματα με την χρήση των δύο (2) προσομοιωτών πτήσης που διαθέτει ο φορέας.

Τα μαθήματα εδάφους περιλαμβάνουν αεροναυτιλία, κινητήρες, αεροσκάφη, σχέδια πτήσεως, ραδιοτηλεφωνία, νομοθεσία πολιτικής αεροπορίας, τεχνική πτήσεως, μετεωρολογία, ανθρώπινες δυνατότητες και αγγλική ορολογία.

Το εκπαιδευτικό κέντρο παρέχει εκπαίδευση εναέριων παρατηρητών – επιθεωρητών για το περιβάλλον, για τη μεταφορά ενέργειας και για τεχνικά έργα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με εγκεκριμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς (JAA – EASA – FAA) στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την εκπαίδευση ιπτάμενων πληρωμάτων καμπίνας, αναβάθμιση, διαβάθμιση και ισοτιμία πτυχίων πολιτικής αεροπορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Ηπείρου, 2ο χλμ. Λεωφόρου Πανεπιστημίου, Ιωάννινα, στο τηλέφωνο 26510.44727 και στο e – mail: [email protected]

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply