Ιωάννινα: Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Περάματος και τον Οργανισμό Σπηλαίου Περάματος διοργανώνουν ένα τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, από τις 23 Ιουνίου μέχρι και τις  25 Ιουνίου, το οποίο θα περιλαμβάνει προβολές κινηματογραφικών ταινιών που έχουν σχέση με τη μουσική από το Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, βραδιά έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, καθώς και διαλέξεις. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

– Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, στις 20.30 το βράδυ, θα προβληθούν μουσικά ντοκιμαντέρ για τη μουσική παράδοση της Κρήτης καθώς και η ταινία που ακολουθεί το μουσικό Γιάννη Αγγελάκα στην καθημερινότητα με τίτλο «Ταξιδιάρα Ψυχή».
– Την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, την ίδια ώρα θα προβληθούν μουσικά ντοκιμαντέρ με μουσικούς της reggae, punk και της hip-hop.
– Την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 20.30 το βράδυ θα προβληθεί η ταινία «Καναρίνι μου γλυκό», η οποία επικεντρώνεται στη ζωή της Ρόζας Εσκενάζυ, μίας θρυλικής μορφής του ρεμπέτικου τραγουδιού, καθώς και μία ταινία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Στα κέρατα του ταύρου».

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Άννα Πετροχείλου», η οποία λειτουργεί ως Κέντρο Προβολής και Υποδοχής των Επισκεπτών του Σπηλαίου.

 

Tags:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply