Επισκέψεις ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Ιωαννίνων

Στις 24/05/2012, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Τρίστενο, το Γρεβενίτι και τα Μάρμαρα. Συζήτησαν με τους πολίτες για τα προβλήματα που αφορούν στις περιοχές αυτές καθώς και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για την ανάπτυξη και την οικονομική πολιτική. Το κλίμα ήταν εξαιρετικά φιλικό, ενθουσιώδες και ελπιδοφόρο.

Την Παρασκευή 25/05/2012 εγκαταστάθηκε στην κεντρική πλατεία περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο οποίο οι πολίτες μπορούν να έρχονται σε επαφή με στελέχη του κόμματος, να ανταλλάσσουν απόψεις, και να λαμβάνουν εποπτικό υλικό. Επίσης το απόγευμα, κλιμάκιο του κόμματος πραγματοποίησε επίσκεψη στο χωριό Ανήλιο.

Το Σάββατο 26/05/2012 το πρωί, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ επισκέφθηκαν τα χωριά: Σίτσαινα, Κρυφοβό – Αυγό και Σερβιανά. Την Κυριακή 27/04/2012 το πρωί, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα χωριά Χουλιαράδες – Βαπτιστή, Πετροβούνι – Μιχαλίτσι, Γραμμενοχώρια και Μηλιά. Κατά τις επισκέψεις, τα στελέχη του συνδυασμού συζήτησαν με τους πολίτες για την γενική πολιτική κατάσταση και την πορεία δημοκρατικής διεξόδου από την κρίση και κατέγραψαν τα προβλήματα των περιοχών.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply