ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Κλοπή:

Την 10/10/2011 το απόγευμα, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, ότι άγνωστοι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 03/10/2011 έως 10/10/2011, αφού παραβίασαν πόρτες κτιρίων αντλιοστασίων του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Πεδιάδας Παραμυθιάς στο Ζερβοχώρι Θεσπρωτίας, εισήλθαν εντός αυτών και αφαίρεσαν ποσότητα καλωδίων και λαμών χαλκού, πενήντα (50) βάνες αντλιών και ένα σετ κλειδιών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς Θεσπρωτίας.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά:

Συνελήφθη την 10/10/2011, πρώτες πρωινές ώρες στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 27 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει μία (1) νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε συνολικά (5,5) γραμμάρια ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά:

Συνελήφθη την 11/11/2011, το πρωί στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας μία ημεδαπή ηλικίας 40 ετών, γιατί σε γενόμενο έλεγχο κατελήφθη να κατέχει συνολικά δεκατέσσερα (14) ναρκωτικά χάπια στερούμενη σχετικής ιατρικής συνταγής. Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.

 

Tags:

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply