ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Σύλληψη διεθνώς διωκόμενου αλλοδαπού:

Συνελήφθη την 30/09/2011 το απόγευμα στην Κακαβιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές αρχές για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, αδικήματα που είχε διαπράξει στo Βέλγιο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.

Σύλληψη διεθνώς διωκόμενου:

Την 2/10/2011 στις 10.30 στο Ε.Δ. Κακαβιάς, σημείο εισόδου, συνελήφθη υπήκοος Αλβανίας, ετών 37, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του δικαστηρίου της Perugia Ιταλίας, με το οποίο ζητείται η σύλληψη του, με σκοπό την έκδοση του στις Ιταλικές αρχές, για συνεργασία σε εγκληματική οργάνωση, με σκοπό την εγκατάσταση, εκμετάλλευση και εξώθηση στην πορνεία γυναικών από την Αλβανία στην Ιταλία.

Τροχαίο ατύχημα:

Την 01/10/2011 το πρωί στο Σκαμνέλι Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου συνοδηγού και το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Ιωαννίνων.

Τροχαίο ατύχημα:

Την 02/10/2011 το απόγευμα στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Τρικάλων, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 85χρονης ημεδαπής, που επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply