ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

ΕΛ.ΑΣ.Εξιχνίαση κλοπής από εκκλησία στην Πέρδικα Θεσπρωτίας:

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας υπόθεση κλοπής από εκκλησία που είχε συμβεί πριν από δύο μήνες περίπου στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Από την συνδυαστική αξιοποίηση των στοιχείων της έρευνας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής.

Αναλυτικότερα, ο 55χρονος το μεσημέρι της 23/03/2013, εισήλθε στο παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου στην Πέρδικα Θεσπρωτίας και στη συνέχεια αφού παραβίασε το παγκάρι, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Εξιχνιάστηκε κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι στην Άνω Καλεντίνη Άρτας:

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας περίπτωση κλοπής από οικία, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 84χρονης ημεδαπής, που έγινε το πρωί της 25/05/2013 στο χωριό Άνω Καλεντίνη Άρτας.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία τριών ημεδαπών Ρομά, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικότερα, οι προαναφερόμενοι δράστες μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους, πρωινές ώρες της 25/05/2013 πλησίασαν την 84χρονη στην αυλή του σπιτιού της στην Άνω Καλεντίνη Άρτας και ενώ οι τρεις δράστες την απασχολούσαν, ο τέταρτος εισήλθε στο σπίτι της, παραβιάζοντας παράθυρο και της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (18.000) ευρώ και διάφορα χρυσά κοσμήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply