ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή μοτοσικλέτας στο Μέτσοβο Ιωαννίνων:

Συνελήφθησαν την 10/05/2012 λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 18 ετών, ενώ αναζητείται ένας συνεργός τους, κατηγορούμενοι για κλοπή μοτοσικλέτας και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες από κοινού λίγο νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού, στο Μέτσοβο. Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου.

Συνελήφθη αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και πωλούσε παράνομα κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους στην Άρτα:

Συνελήφθη την 10/05/2012 το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή και διακίνηση κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.

Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο αστυνομικών, βρέθηκε να έχει παράνομα στην κατοχή του προς πώληση:
– Εκατόν εξήντα εννιά (169) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου (CD)
– Εκατόν πενήντα τρεις (153) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας (DVD) χωρίς να φέρουν την ειδική υδατογραφημένη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.

Οι παραπάνω κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στα Ιωάννινα:

Συνελήφθη την 12/05/2012 το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Ιωαννίνων, με το οποίο κατηγορείται για κλοπές κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κακαβιά Ιωαννίνων:

Χθες (13/05/2012) το απόγευμα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς συνέλαβαν 44χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διωκτική απόφαση για κλοπές.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος πήγε στο Σημείο Ελέγχου Διαβατηρίων Κακαβιάς, για να εισέλθει στη Χώρα και κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών για κλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη ημεδαπού στο Κομπότι Άρτας, για καταδικαστικές αποφάσεις:

Συνελήφθη χθες (13/05/2012) το μεσημέρι στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κεφαλληνίας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπάκτου για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply