ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στους Μελιγγούς Ιωαννίνων:

Χθες (25/03/2012) το μεσημέρι, σε αγροτικό δρόμο στους Μελιγγούς Ιωαννίνων, τρίτροχο επιβατικό όχημα που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.

Πυρκαγιά:

Την 25/03/2012 και ώρα 13.50 στην Άρτα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών. Από πτώση εύφλεκτων υλικών προκλήθηκαν φθορές σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο κάτω από το διαμέρισμα. Πυρκαγιά κατασβήσθηκε από την Π.Υ., η οποία ενεργεί προανάκριση.

Σεισμική δόνηση:

Την 25/03/2012 και ώρα 07.46 στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους (4,5) βαθμών της κλίμακας Richter, με επίκεντρο (6) χλμ. δυτικά της πόλεως Ηγουμενίτσας, που προερχόταν από απόσταση (323) χλμ. Δ. Β/Δ. της Αθήνας. Μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν ζημιές.

Πυρκαγιά:

Την 25/03/2012 και ώρα 06.30 στα Ιωάννινα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένη δίκυκλη μοτ/τα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία επελήφθη προανακρίσεως.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply