Δ. Ιωαννιτών: Συνάντηση με αντιπροσωπεία των αποδήμων

Ολοκληρώθηκε χθες (30/07/2012) αργά το μεσημέρι η συνάντηση πολυμελούς αντιπροσωπείας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Χρ. Δήμου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωσταδήμας ενώ εκτός από τον Δήμαρχο μετείχαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Γιωτίτσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος και του Τεχνολογικού Πάρκου και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Στέφανος Ζέρβας.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των απόδημων Ηπειρωτών για την πορεία του Καλλικράτη αλλά και για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Αυτοδιοίκηση.

Εκτενής συζήτηση έγινε για τη δυνατότητα ανάπτυξης επενδυτικών πρωτοβουλιών στην Ήπειρο είτε εκ μέρους απόδημων Ηπειρωτών είτε άλλων ξένων επιχειρηματικών ομίλων. Εκ μέρους της διοίκησης του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει ενεργή συμμετοχή στον εορτασμό των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply