Δελτίο τύπου Συλλόγου Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «ο Μάρκος Μπότσαρης», με την ευκαιρία των Εορτών των Χριστουγέννων, τη Γέννηση του Θεανθρώπου και της Ανατολής του Νέου Έτους 2013, εύχεται σε όλους και όλες, «Χρόνια Πολλά και Ευδοκίμηση των Ηθικών και Θεμιτών Προσδοκιών μας μαζί με 2013 Ευχές.»

Ο σύλλογος μας θα πάρει μέρος στην μεγάλη γιορτή της «Πίτας του Ηπειρώτη», στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου το μεσημέρι. Διευκρινίζουμε ότι στη γιορτή θα λάβουν μέρος Ηπειρώτες και μουσικά παραδοσιακά Ηπειρώτικα συγκροτήματα, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην γιορτή με τον σύλλογο μας, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 6932.400556 κ.Βασίλη Βέττο.

Η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου, θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι στις 17 Φεβρουαρίου, στο κέντρο ΤΑΜΑΜ – Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Πλατεία Νησίδας) -, με πλούσιο μενού, άφθονο κρασί και φυσικά παραδοσιακό Ηπειρώτικο γλέντι με Ηπειρώτικη ορχήστρα. Η πρόσκληση κοστίζει μόνο 15 ευρώ και περιλαμβάνει τα πάντα!

Για τον Δ.Σ:
– Πρόεδρος: Γιώργος Ζαρανίκας
– Γ.Γραμματέας – Δημ.Σχέσεις: Βασίλης Βέττος

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply