ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ Άρτας: Ανακοίνωση

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ Άρτας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«« Τη Τετάρτη 29/06/2011 πραγματοποιήθηκαν οι εσωπαραταξιακές εκλογές της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΑΡΤΑΣ. Μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας και την εντυπωσιακή προσέλευση των μελών της Δημοκρατικής Ανανεωτικής Πρωτοπορίας – Νέας Δημοκρατικής Φοιτητικής Κίνησης, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

– Υπεύθυνος Πόλεως (πρόεδρος): Γεωργίου Χρήστος
– Υπεύθυνος Ιδεολογίας: Μιζάρας Παναγιώτης
– Υπεύθυνος Κινητοποίησης: Τζερεμές Ηλίας
– Υπεύθυνος Διοικητικού Οικονομικού: Μεταξούλη Αναστασία
– Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Κοσσαράς Χρήστος
– Υπεύθυνος Σ.ΤΕ.Γ.: Κοντογιάννης Κωνσταντίνος
– Υπεύθυνος Σ.Δ.Ο.: Βασιλείου Ηρακλής
– Υπεύθυνος Τ.Λ.Π.Μ.: Γιώτας Χρήστος

Η νεοεκλεγείσα Γραμματεία Πόλεως και ο Πρόεδρος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΑΡΤΑΣ ευχαριστούν όλα τα μέλη της για την άνευ προηγουμένου συμμετοχή στη δημοκρατική εκλογική διαδικασία.

Ως Δημοκρατική Ανανεωτική Πρωτοπορία – Νέα Δημοκρατική Φοιτητική Κίνηση, θέλοντας να δώσουμε το στίγμα στην φοιτητική κοινότητα, αλλά και στην πόλη της Άρτας, λέμε σε όλους, πως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται. Θεωρούμε ότι και οι σπουδαστές, αλλά και όλοι οι νέοι άνθρωποι έχουν φωνή, δύναμη, καθαρό και αντικειμενικό τρόπο σκέψης, δημιουργικές και ρεαλιστικές προτάσεις, υλοποιήσιμες ιδέες για την εξέλιξη της εκπαίδευσης, της έρευνας και της ίδιας της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας με κοινωνική δικαιοσύνη για ίσες ευκαιρίες στην εργασία και ίσες ευκαιρίες για την αξιοπρεπή ζωή όλων μας.

Όπως τόσα χρόνια έτσι και τώρα θα είμαστε παρών στις όποιες αρνητικές εξελίξεις και αποφάσεις παρθούν για τα ΤΕΙ. Θα είμαστε παρών και θα αντιδράσουμε με δυναμικές κινητοποιήσεις, δράσεις, αλλά και με προτάσεις σε όποιον προσπαθεί να υπονομεύσει τα ΤΕΙ της Άρτας, αλλά και την ίδια την πόλη.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. »»

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply