Επιστολή Β. Αργύρη για θέματα παιδείας

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος – Τόπος να ζεις», κ. Βαγγέλης Αργύρης απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου και τον πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με τα θέματα της παιδείας στην Ήπειρο.

Το αναλυτικό κείμενο της επιστολής:

««

Προς,
Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου
Πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Περιφέρειας Ηπείρου

Ιωάννινα, 9 Μαρτίου 2011

Θέμα: Συζήτηση περί θεμάτων Παιδείας στην Ήπειρο.

Το ζήτημα της παιδείας και της λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών όλων των βαθμίδων, αποτελεί ένα απ’ τα σημαντικότερα θέματα για το μέλλον της Ηπείρου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.

Η παράταξη «Ήπειρος – Τόπος να ζεις» προτείνει το συντομότερο δυνατόν τη συζήτηση του θέματος στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων καταγράφοντας τις απόψεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την προοπτική στον τομέα της λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων όλων των βαθμίδων και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της περιοχής με την ταυτόχρονη αντιμετώπιση των υφιστάμενων προβλημάτων.

Στη συνέχεια πιστεύουμε πως πρέπει να διαμορφωθεί σχετική εισήγηση και να εισαχθεί το θέμα αυτό στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη λήψη τελικών αποφάσεων.

Για την παράταξη «Ήπειρος – Τόπος να ζεις»

Ο επικεφαλής,
Βαγγέλης Αργύρης.

»»

 

Tags:

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply