Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής

Βελτίωση σημείων της Εθν. Οδού από Τέροβο μέχρι Φιλιππιάδα:

Στη βελτίωση σημείων της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Άρτας και συγκεκριμένα στο τμήμα από Τέροβο Ιωαννίνων μέχρι τη Φιλιππιάδα, που παρουσιάζουν προβλήματα για την οδική ασφάλεια, προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου.

Ήδη εκπόνησε σχετική μελέτη, ενέταξε στο πρόγραμμά της πίστωση ύψους 200.000 Ευρώ, ενώ στη συνεδρίαση της 1ης Μαρτίου 2012 η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου.

Ανάδοχοι για οδικά έργα στην Π.Ε. Πρέβεζας:

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου στην τελευταία της συνεδρίαση, ενέκρινε το πρακτικό του διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Βελτιώσεις – συντηρήσεις – ασφαλτοστρώσεις αγροτικού και βασικού οδικού δικτύου», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ. Μειοδότης αναδείχτηκε η εταιρεία «Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική Ο.Ε.» με έκπτωση 53% στις τιμές τιμολογίου και προϋπολογισμού.

Ακόμη, εγκρίθηκε το πρακτικό δημοπρασίας του έργου «Εργολαβία αποκατάστασης ζημιών καθίζησης τμήματος 8ης επαρχιακής οδού στη Βρυσούλα» της Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, με μειοδότη την εταιρεία «Γεράσιμος Μπέλλος & Σια Ε.Ε.».

Δημοπρατείται έργο ύδρευσης της Δ.Ε. Σελλών:

Τη δημοπράτηση του έργου «Αντικατάσταση παροχών ύδρευσης στις Τ.Κ. της Δ.Ε. Σελλών του Δήμου Δωδώνης», προϋπολογισμού 280.000 ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Επισκευή – συντήρηση του Γηροκομείου Πρέβεζας:

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των χώρων υγιεινής του Γηροκομείου Πρέβεζας, καθώς στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τον ανάδοχο του έργου (που έχει προϋπολογισμό 72.000 ευρώ), που είναι η Κ/Ξ Ανδρέας Αναστασόπουλος – Αριστείδης Τζίμας .

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply