Ανακοίνωση παράταξης “Ήπειρος – Τόπος να ζεις”

Ήπειρος - Τόπος να ζειςΗ παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» απ’ την πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ της λειτουργίας του εργοστασίου Α.Σ.Α επισημαίνοντας την ορθολογική διαχείριση, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες για τους πολίτες.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η προχειρότητα και οι κακοί χειρισμοί της Περιφερειακής Αρχής, οδήγησε σ’ αυτό που όλοι μας φοβόμασταν.

Η έμμεση παραχώρηση της επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων σε ιδιώτες, μετακυλύει υπέρογκο οικονομικό κόστος στους πολίτες.

Για τους λόγους αυτούς ζητήσαμε με κοινό έγγραφο με τις παρατάξεις «ΑΥΡΙΟ», «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο» το θέμα αυτό να μην συζητηθεί στην επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, αλλά στην ολομέλεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, με σκοπό, μέσα από εξαντλητικό διάλογο , να αποφευχθεί αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη.

Δυστυχώς η Περιφερειακή Αρχή, για μια ακόμη φορά , δεν δέχθηκε να μπει στην διαδικασία διαλόγου, έχοντας προαποφασίσει από μόνη της αυτές τις εξελίξεις εις βάρος των πολιτών της Ηπείρου. Πρέπει να χρεωθεί την ευθύνη της επιδεικτικής απόρριψης των αιτημάτων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης μη σεβόμενη την δημοκρατική και συλλογική λειτουργία των οργάνων.

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply