Ανακοίνωση “Δημιουργίας Ξανά”

Δημιουργία ΞανάΑνακοίνωση «Δημιουργίας Ξανά»:

«« Το αυθεντικό κίνημα πολιτών δεν κάμπτεται!

Η «δημιουργία, ξανά!» καταγγέλλει την οργανωμένη προσπάθεια δυσφήμισης που υποκινείται από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων και διεκπεραιώνεται από άτομα στα οποία η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει ήδη ομόφωνα επιβάλει την ποινή της οριστικής διαγραφής.

Τα συκοφαντικά δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων τόσο για τον ιδρυτή και υποψήφιο πρόεδρο Θάνο Τζήμερο, όσο και για τον νυν πρόεδρο Νίκο Νικολαΐδη και τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Σαρρή, έχουν σκοπό να υπονομεύσουν το αυθεντικό κίνημα πολιτών που απειλεί να διακόψει το παιχνίδι εξουσίας με «σημαδεμένη τράπουλα», στο οποίο όλα αυτά τα χρόνια επιδίδεται ανελλιπώς το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του.

Παραθέτουμε σημερινή σχετική δήλωση του ιδρυτή και υποψήφιου Προέδρου Θάνου Τζήμερου: «Διαψεύδω κατηγορηματικά τα αισχρά δημοσιεύματα που μόνο στόχο έχουν να σπιλώσουν την προσπάθεια χιλιάδων ενεργών πολιτών για ξερίζωμα του διεφθαρμένου πολιτικού σκηνικού της χώρας μας. Μένουμε όλοι προσηλωμένοι στον αγώνα που ξεκινήσαμε και είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε εντός και εκτός, ώστε να κάνουμε σύντομα την Ελλάδα ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, αξιοπρεπές, αξιοκρατικό και παραγωγικό, που θα αποκτήσει ξανά τη θέση που του αξίζει στη διεθνή κοινότητα.»

Η «δημιουργία, ξανά!» δεν πρόκειται να καμφθεί. Συνεχίζουμε το Συνέδριο μας με την «επίθεση» δημοκρατίας που έχουμε εγκαινιάσει, με θεματικές ημερίδες, ανοιχτή διαβούλευση, κατάθεση προτάσεων και συζητήσεις με εμπειρογνώμονες για συγκεκριμένα μέτρα αναδημιουργίας της Ελλάδας. Το συνέδριο θα κορυφωθεί με τη φυσική παρουσία των Συνέδρων στην Αθήνα στις 20 και 21 Απριλίου και είναι το πρώτο πολιτικό συνέδριο στην Ελλάδα όπου οι εκλογές γίνονται με ηλεκτρονική ψηφοφορία και με συμμετοχή Ελλήνων όλου του Κόσμου, είτε βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Η νέα Ελλάδα ανέτειλε και είναι εδώ. Κανένας δεν μπορεί να τη σκιάσει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!
Τ.Θ. 20069, ΑΘΗΝΑ 118 10
ΤΗΛ: 211.8005665
FAX: 211.8003365
www.dimiourgiaxana.gr
press@dimiourgiaxana.gr
#DimiourgiaXana »»

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply