Ανακοίνωση ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Άρτας

Η ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Άρτας ανακοινώνει:

«« Ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά κυλά για την Αναγέννηση Άρτας στα τμήματα αθλοπαιδιών, αφού το όνομα της ομάδος είναι συνυφασμένο πια με τον αθλητισμό και με τον πρωταθλητισμό…

Το τμήμα Χάντμπολ των γυναικών, η ομάδα που έχει κάνει γνωστή την Άρτα σε όλη την Ευρώπη με τους τίτλους και τη συμμετοχή σε champions league και EHF, βρίσκεται ήδη στο final-four του πρωταθλήματος και διεκδικεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Κατάφερε να βρεθεί, επίσης, σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ως φιναλίστ και να δοξάσει την Άρτα στο Πανελλήνιο στηριζόμενη στην παλιά γενιά αθλητριών και στην ελπιδοφόρα νέα γενιά!!!

Το τμήμα Βόλεϊ των Ανδρών κατάφερε το ακατόρθωτο για ομάδα της Άρτας, αφού εξασφάλισε την άνοδό της στη Β΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του Αρτινού Βόλεϊ και έθεσε τις βάσεις για ανοδική και σταθερή πορεία στις Εθνικές κατηγορίες δίνοντας βάση στις μικρές ηλικίες και προωθώντας νεαρούς παίκτες στη βασική ομάδα και στελεχώνοντας όλες τις Νέες Εθνικές ομάδες!!!

Το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών πέτυχε την παραμονή στη Β’ Εθνική δουλεύοντας σε βάθος στις ακαδημίες του και δημιουργώντας ένα σύνολο που θα στηριχθεί σε αρτινούς νέους αθλητές και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, αν λάβουμε υπόψιν ότι προβλέπεται δυναμική παραγοντική στελέχωση από όλους τους παλιούς αθλητές σε συνδυασμό με τον Πρόεδρο Κρανιώτη Βασίλη, με στόχο πορεία αντάξια της ομάδος, που πρώτη αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική κατηγορία!!!

Οι ακαδημίες όλων των τμημάτων αριθμούν 200 αγοράκια και κοριτσάκια και 10 προπονητές (γυμναστές και έμπειροι αθλητές και αθλήτριες), που δημιουργούν ένα φυτώριο με στόχο αφενός τη διάπλαση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και ενεργών παιδιών και αφετέρου την κατάρτιση αθλητών – πρωταθλητών με χαρακτηριστικά ευγενούς άμιλλας, αποφασιστικότητας και επιμονής.

Η δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας όμως δεν θα ήταν πραγματικότητα χωρίς την στήριξη μιας επιχείρησης, κόσμημα για την Άρτα, της σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ και του κ. Κωτσόπουλου. Μια εταιρεία που βρίσκεται στις πιο αξιόλογες της Ελλάδας και πάντα είναι κοντά στην κοινωνία της Άρτας, στον πολιτισμό της και στο αθλητικό κομμάτι δημιουργώντας τις άριστες προϋποθέσεις για τη λειτουργία ενός αθλητικού συλλόγου!!!

Στις δεκαετίες των ’60 και ’70 η ΙΟΝ ήταν από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που χρησιμοποίησαν ενεργά την διαφήμιση, πρώτα την έντυπη και αργότερα με την εξάπλωση της τηλεόρασης, τα διαφημιστικά σποτ. Η ΙΟΝ σήμερα διαθέτει δύο σύγχρονες μονάδες παραγωγής (Ν. Φάληρο και Άρτα), με υψηλή παραγωγική δυνατότητα και εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου και εξέλιξης νέων προϊόντων, καθώς και τις μονάδες παραγωγής της Interia (Παλλήνη Αττικής) για προϊόντα σοκοπάστας και Mabel (Μαρκόπουλο Αττικής) για σοκολατίνια και άλλα σοκολατοειδή προϊόντα. Με σύνολο εργαζομένων που ξεπερνάει τους 1050 και κύκλο εργασιών κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, κατατάσσεται μεταξύ των 50 μεγαλυτέρων βιομηχανιών στην Ελλάδα και είναι αμιγώς Ελληνική.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ΙΟΝ φροντίζει ιδιαίτερα για την επιμόρφωση των εργαζομένων της με διάφορα σεμινάρια, αλλά και για την ψυχαγωγία τους, με την διοργάνωση εκδρομών και άλλων εκδηλώσεων, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνεται για θέματα ιατρικής περίθαλψης, με την λειτουργία ιατρείου και κοινωνικής υπηρεσίας.

Η πόλη της Άρτας θα πρέπει να τιμήσει τέτοιους ανθρώπους και επιχειρήσεις. Δήμος, Περιφέρεια και Αρχές θα πρέπει να αποδώσουν τιμές και βραβεία, αφού οι οικογένειες της Άρτας έχουν τεράστιο όφελος και αρωγή στην καθημερινότητά τους.

Η Αναγέννηση νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για την πολύτιμη αρωγή της όλα αυτά τα χρόνια. Οι τίτλοι απαιτούν θυσίες και κόπο. Η συμβολή όμως της ΙΟΝ είναι τεράστια, αφού οι οικονομικές ανάγκες ενός συλλόγου σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο είναι υπέρογκες. Και η ΙΟΝ είναι ταυτισμένη με την επιτυχία της Αναγέννησης Άρτας.

Η Αναγέννηση σίγουρα δεν θα σταματήσει εδώ, αλλά θα συνεχίσει να επιτελεί πολιτιστικό και αθλητικό έργο, παράγοντας αθλητές και ανθρώπους πάνω από όλα.

Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης, Βασίλης Κρανιώτης. »»

 

Tags:

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply