“Αθεράπευτοι”: Η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων

Το παιδικό θεατρικό έργο «η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» τους Λιούις Κάρρολ παρουσιάζει η Παιδική Θεατρική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οι Αθεράπευτοι», στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, το Σάββατο 19/1 στις 11:30 π.μ., τη Κυριακή 20/1 στις 11:30 π.μ. & 5:30 μ.μ. και τη Δευτέρα 21/1 στις 5:30 μ.μ.

Το φαντασμαγορικό αριστούργημα τους Λιούις Κάρρολ ζωντανεύουν 32 ηθοποιοί σε ένα μαγικό πλαίσιο γεμάτο χορό και τραγούδι. Το πιο πολυδιαβασμένο παραμύθι σε ολόκληρο τον κόσμο, εκτυλίσσεται γύρω απ’ τις περιπέτειες της όμορφης Αλίκης στη μαγική χώρα των Θαυμάτων ξεδιπλώνοντας μια μοναδική αλληγορία για τη ζωή του ανθρώπου και τα στάδια ωρίμανσης του.

Τραπουλόχαρτα που ζωντανεύουν, σκάκι που αποφασίζει, ζώα που μιλούν, μαγικό μπουκάλι, όλα παίρνουν ψυχή και κίνηση. Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο έργο μετά τη Βίβλο και τις δημιουργίες του Σαίξπηρ.

Είναι ένα παραμύθι τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Τα παιδιά το κατανοούν βαθύτερα γιατί μιλούν την ίδια γλώσσα, αλλά και οι ενήλικες εκτιμούν το λογικό του χιούμορ.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Χρήστου, τα σκηνικά ο Γιάννης Κράβαρης, τα κοστούμια η Μίνα Παππά, τις χορογραφίες η Φανή Σκεντέρη και τη φωνητική διδασκαλία η Ειρήνη Δόβα.

Γενική είσοδος: 8 Ευρώ (Προπώληση εισιτηρίων στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου). Ισχύουν οικογενειακά πακέτα.

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply