Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Εκδήλωση τιμής Όλγας Βαρτζιώτη

To Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οργανώνει, σε συνεργασία με Ομάδα πρωτοβουλίας από πανεπιστημιακούς και φίλους της Όλγας Βαρτζιώτη, πρώην Γραμματέως του Κέντρου, Λέκτορα Λατινικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Φιλολογικό Μνημόσυνο, τιμώντας την προσφορά της στο Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και στα ελληνικά και λατινικά γράμματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 17.00, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Διεθνούς Κέντρου Ελληνικής Παιδείας- Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε) – ‘Σταύρος Νιάρχος’.

Θα μιλήσουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθ. κ. Γεώργιος Καψάλης, ο Ομότιμος καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής κ. Ερατοσθένης Γ. Καψωμένος, εκπρόσωπος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο και υπηρετούσε η Όλγα, καθώς και ο κ. Άκης Μάντζιος, Δφ, εκ μέρους των φίλων και συνεργατών της Όλγας Βαρτζιώτη. Θα παρουσιαστούν ντοκουμέντα από τη ζωή και τη δράση της τιμωμένης, με επιμέλεια της κας Ελένης Παγκρατίου.

 

 

Tags: