Με τις ευχές όλων των Ηπειρωτών ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Ξάνθη

Αντιμετωπίζει τη SKODA Ξάνθη σε ένα ιστορικής σημασίας αγώνα, σήμερα στις 19:00

pasΕκτός από τις ευχές που απέστειλε με ομόφωνο ψήφισμα σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης των Ιωαννίνων προς την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα και τις ευχές όλων των Ηπειρωτών, την ομάδα συνοδεύουν στην αποστολή της στο γήπεδο της Ξάνθης χιλιάδες Γιαννιώτες οι οποίοι με τον τρόπο αυτό θέλουν να στηρίξουν την ομάδα τους αλλά και να απολαύσουν το μεγάλο φινάλε του πρωταθλήματος. Τα Γιάννινα αν καταφέρουν να επικρατήσουν σήμερα, ακόμα και με βαθμό ισοπαλίας και αν την προσεχή Τετάρτη ο Πανιώνιος δεν λάβει την άδεια σε δεύτερο βαθμό, τότε ο ΠΑΣ θα οδηγηθεί στη διαδικασία των πλέι οφ με τελικό στόχο τη συμμετοχή στα “μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια” του ποδοσφαίρου, ένα όνειρο 50 ετών για τον ΠΑΣ, ο οποίος λίγο έλειψε να το καταφέρει το 2013 όταν πέρασε μεν αγωνιστικά, αλλά «κόπηκε» από την αδειοδότηση.

Η κινητοποίηση στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα είναι πρωτόγνωρη αλλά όχι απρόσμενη για όποιον γνωρίζει ότι η ομάδα έχει φανατικούς οπαδούς και φίλους σε όλες της γωνιές της Ηπείρου και όχι μόνο, οι οποίοι στα μεγάλα “προσκλητήρια” της ομάδας δίνουν πάντα το παρόν για να τη στηρίξουν με το χειροκρότημα τους. Ειδικά σήμερα, όπου η ομάδα πρόκειται να δώσει “τον τελικό της 50ετίας” όπως λένε παράγοντες της ομάδας. Οι πρώτοι κατέφθασαν στην Ξάνθη ήδη από χθες, ενώ ο μεγάλος όγκος των φίλων του ΠΑΣ θα μετακινηθεί σήμερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΣ θα εμφανιστεί στο γήπεδο χωρίς τους Μανιά και Ναδάλες οι οποίοι δεν συμμετέχουν στην αποστολή. Με μεγάλη πιθανότητα το στο αρχικό σχήμα, με πιθανότερη αρχική σύνθεση την εξής: Τζημόπουλο, Λίλα, Ακόστα, Περιστερίδη, Καρανίκα, Μπέριο, Μιχαήλ, Στρούνα, Τσουκαλά, Γιάκο και Ίλιτς.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο διαιτητής κ. Λαμπρόπουλος του συνδέσμου Ηλείας.

Καλή επιτυχία ΠΑΣ!

 

Tags:

, , , , , ,