Οι ραδιοφωνικές «Κακές Συνήθειες» επιστρέφουν….

Μετά από απουσία ενός χρόνου η ραδιοφωνική εκπομπή «ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ» επιστρέφει στα ραδιόφωνα της πόλης και όχι μόνο.

Μια ψυχαγωγική εκπομπή που αγαπήθηκε όσο ποτέ κλείνει 5 χρόνια μεταδόσεων στα fm και σε διαδικτυακά ραδιόφωνα. Τα μικρόφωνα άνοιξαν το 2010 για να υποδεχτούν προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας με μία άλλη φιλοσοφία και οπτική. Όλοι μας, και είναι αλήθεια, έχουμε συνηθίσει το ραδιόφωνο αλλιώς.

Παθητικοί ακροατές… «σερνόμαστε» από τις μελωδίες και σοφιστείες ενός παραγωγού που μας κρατάει παρέα διαφημίζοντας τον εαυτό του και τα όσα πραγματεύεται… Μας κρατάει σε απόσταση ασφαλείας μην αφήνοντας κανέναν να «εισβάλλει» στο μικρόκοσμο της μοναξιάς του. Ποια η απολαβή και η αίσθηση της ικανοποίησης;

Ο καλλιτέχνης, ο παραγωγός, ο ηθοποιός είναι κομμάτι του εαυτού μας και εκφράζει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, μία αθέατη πλευρά που ποτέ δεν εκφράστηκε. Που ποτέ δεν βγήκε προς τα έξω, και πιστέψτε με… Όλοι έχουμε κάτι…

Η μοναξιά δεν χωράει εδώ. Η παρέα οφείλει και πρέπει να μεγαλώνει. Να υποδεχόμαστε νέα πρόσωπα, καινούργιες καταστάσεις και απρόβλεπτα συναισθήματα που έχουμε ανάγκη.

Φέτος από το ραδιόφωνο του www.radiojust.gr και τις αναμεταδόσεις σε ραδιόφωνα της χώρας θα χτίσουμε παρέα ραδιοφωνικές ιστορίες. Απλές και καθημερινές. Ο καλλιτέχνης στο ρόλο του εαυτού σου συμβουλεύει και συμβουλεύεται, θυμώνει, παθιάζεται, αγαπάει… Δείχνει τις κακές του συνήθειες.

Από την Παρασκευή 22-01-2016 και κάθε Παρασκευή 20:00 με 22:00 δημιουργούμε τη δική σου ραδιοφωνική ιστορία που δεν τελειώνει αλλά εμπλουτίζεται .

Άφησε πίσω τις χαμένες στιγμές, ζήσε εδώ γιατί είσαι ότι ΤΟΛΜΑΣ…

Οι παραγωγοί:
Καψοκαβάδης Μπάμπης
Moutsoun Tefter

 

Tags:

, , , , ,