Εκδήλωση για το αρχαίο θέατρο Κασσώπης

epirusnews-logo-squareΟ Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου, η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Λούκα Τ. Κατσέλη και ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος σας προσκαλούν στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20.00 μ.μ. στο Dioni Boutique Hotel (Ι. Καλού 4, Πρέβεζα) στο πλαίσιο του προγράμματος “My Kassopi” – πρόγραμμα Crowfunding για το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης που υλοποιείται από το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και το πρόγραμμα crowfunding act4Greece της Εθνικής Τράπεζας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.

Το πρόγραμμα “My Kassopi”, με το αξιακό πρόσταγμα «Θέλουμε λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους», φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τη συμμετοχικότητα, τον εθελοντισμό των απλών ανθρώπων, των συλλόγων και της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και τη δύναμη της κοινωνίας, με στόχο την ανάδειξη του σπουδαίου αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω της πλατφόρμας “act4Greece” της Εθνικής Τράπεζας (http://www.act4greece.gr/challenge/my-kassopi/). Η δράση θα διαρκέσει έως 31/12/2016 και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση της εκπόνησης της μελέτης αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης, την οποία έχει ήδη αναθέσει το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».

2.500 χρόνια μετά το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης στέκει ακόμη αγέρωχο στην πλαγιά του Ζαλόγγου και γοητεύει κάθε επισκέπτη. Τα σημάδια φθοράς που του έχει αφήσει ο χρόνος είναι εμφανή.

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, ώστε το υπέροχο αυτό μνημείο να ζωντανέψει ξανά!

Σας περιμένουμε όλους!

 

Tags:

, , , ,