Διαψεύδουν δημοσιεύματα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Διαβάζουμε με έκπληξη σε μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της πόλης μας της 8ης Ιουλίου, ανυπόστατα δημοσιεύματα που αφορούν την τοπική οργάνωση του κινήματός μας, όπως: “Διαλύονται οι ΑΝ.ΕΛ. στα Γιάννενα”, “είναι χωρισμένοι σε δυο ομάδες” κ.λ.π. Δε γνωρίζουμε από που προέρχονται και τι στόχο έχουν αυτού του είδους τα δημοσιεύματα.

Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά ότι πολλοί θα ήθελαν να μην υπάρχουμε ούτε εμείς, αλλά ούτε ο Πρόεδρός μας και ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, γιατί τους έχουμε γίνει εμπόδιο και τους χαλάμε το πάρτυ που έστησαν τόσα χρόνια με τη διαπλοκή σε βάρος της χώρας μας αλλά και του Έλληνα πολίτη.

Είναι γνωστές εξάλλου οι πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με το Noor 1 και το εμπόριο ηρωίνης στη χώρα, καθώς και ο πόλεμος που δέχεται ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε όλους εκείνους που μας πολεμούν μέσα από ανυπόστατα δημοσιεύματα, ότι όχι μόνο δε διαλυόμαστε αλλά η τοπική μας οργάνωση πιο δυναμική, πιο μαχητική και με περισσότερο κόσμο πάει μπροστά.

Εμείς ως Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούμε κάθε πατριώτη και πατριώτισσα να πυκνώσει τις τάξεις του κινήματός μας με σκοπό την επίτευξη της οικονομικής, πολιτικής και εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιωαννίνων ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

 

Tags: