Ψήφισμα Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων για ΕΡΤ

no_logoΨήφισμα ενάντια στο κλείσιμο της ΕΡΤ:

«« Η Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ–ΔΗΜΑΡ αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Αποφάσισε να πετάξει στο δρόμο 2.500 εργαζομένους και τις οικογένειές τους. Αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην ίδια τη δημόσια ενημέρωση! Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό τους για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την παράδοσή της στο μεγάλο κεφάλαιο. Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δίνεται η δυνατότητα σε κάθε υπουργό να κλείνει, να συγχωνεύει δημόσιους οργανισμούς πετώντας στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Ιωαννίνων καταδικάζει τις ενέργειες της κυβέρνησης. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζομένους της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, που πετιούνται κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα, στο δρόμο. Τους καλούμε να μην σκύψουν το κεφάλι. Να μην τρομοκρατηθούν. Να οργανώσουν τη πάλη τους, την αντίστασή τους, απέναντι στην πολιτική, που τους πετάει στο δρόμο και στον καιάδα της ανεργίας. Η οργάνωση της πάλης, η κοινή δράση των εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενάντια στην ανεργία, την φτώχεια και την εξαθλίωση είναι μονόδρομος. Κανένας μόνος του!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην απεργία αύριο Πέμπτη 13.06.13 και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10:30 π.μ. στο δημαρχείο. »»

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply