Το “Αμάρτημα της μητρός μου”: ένας μήνας περιοδείας

Το αμάρτημα της μητρός μουΜε τις παραστάσεις της τρέχουσας εβδομάδας ολοκληρώνεται ο πρώτος μήνας της θερινής περιοδείας του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων που παρουσιάζει το έργο του Γεώργιου Βιζυηνού «Το Αμάρτημα της μητρός μου». Με την πολύτιμη βοήθεια της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ηπείρου για τις παραστάσεις στην Ήπειρο η περιοδεία συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα (σήμερα Πέμπτη στην Κέρκυρα: θέατρο του Μον Ρεπό «Ρένα Βλαχοπούλου», γενική είσοδος 10 €, προπώληση εισιτηρίων στο TICKETBOX, συνδιοργάνωση ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας), το Σάββατο 3/8 στο Μονοδένδρι (υπαίθριο θέατρο) και την Κυριακή 4/8 στην Κόνιτσα (θέατρο δημοτικής αστυνομίας).

Την ερχόμενη εβδομάδα το ηπειρωτικό θέατρο θα επισκεφθεί το Καλπάκι (Τετάρτη 7/8), το Κεράσοβο Κόνιτσας (Παρασκευή 9/8), το Αμπελοχώρι (Σάββατο 10/8) και το Γρεβενίτι την Κυριακή 11/8. Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9.30 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη (πλην της παράστασης της Κέρκυρας).

Στην πόλη των Ιωαννίνων η παράσταση θα επαναληφθεί την Τρίτη 20 Αυγούστου (9 μ.μ. Κάστρο – Ιτς Καλέ). Στην παράσταση αυτή ισχύουν και τα εισιτήρια που όσοι τυχόν είχαν προμηθευθεί για τις 10/7 (υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ) και δεν τα χρησιμοποίησαν.

Μέγας χορηγός: ΠΕΔ Ηπείρου. Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98,7 fm, περιοδικό «Αυλαία» Θεσσαλονίκης, ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών 105,5 fm «στο κόκκινο», ραδιοφωνικός σταθμός Κέρκυρας «Κύμα 90,3 fm». Υποστηρικτές: Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Ξενοδοχεία «Olympic» και «Du Lac», εταιρείες «Κτήμα Γκλίναβος», «Ζαγόρι», «Βίκος», «ΤΕΡΝΑ Α.Ε.».

Συντελεστές της παράστασης είναι:
– Θεατρική προσαρμογή – σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης
– Μουσική – Στίχοι: Βαγγέλης Γιαννάκης
– Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Γιανακόπουλος, Ρένα Κυπριώτη
– Σκηνικός χώρος – φωτισμοί: Δήμος Αβδελιώδης
– Βοηθοί σκηνοθέτη: Γιώργος Νικόπουλος, Αθηνά Ζώτου
– Έπαιξαν οι Μουσικοί: Αλέξανδρος Αβδελιώδης πιάνο, Γιάννης Αβδελιώδης μαντολίνο- μεταλόφωνο, Γιάννης Βιλιώτης ακορντεόν-μαντολίνο, Μυρτώ Γουζίου βιολοντσέλο, Πάνος Δημητρακόπουλος κανονάκι, Γιάννης Πλαγιανάκος κοντραμπάσο-δοξάρι, Παναγιώτης Ράπτης φλάουτο-σοπράνο σαξόφωνο, Γιώργος Νικόπουλος φλογέρες, Κατερίνα Χαρμάνη ακορντεόν,
– Κατασκευή σκηνικού: Θανάσης Τζάτσος,
– Φωτογραφίες αφίσας κλπ εντύπων: Στέλιος Χουστουλάκης,
– Φωτογραφίες από τις πρόβες: Κώστας Γράβος,
– Οργάνωση παραστάσεων: Μιχάλης Μπίζιος.

 

Tags:

, , , , , , , ,

Leave a Reply